• -

Strandyoga


Vanaf 11 mei is het weer toegestaan om buiten yoga te beoefenen! En daar zijn we heel blij mee! Vanaf die datum zullen we enkele ochtendlessen op het strand gaan geven, namelijk: 
  • woensdagochtend van 9.00 tot 10.00 - Vinyasa met Geneviève
  • donderdagochtend van 9.30 tot 10.45 - Hatha met Rachel 
  • zondagochtend van 8.45 tot 9.45 - Vinyasa met Anouk 

Hoe werkt strandyoga:
  • Vergeet niet te reserveren. Er zijn maar 9 plekken beschikbaar en vol is echt vol helaas. 
  • Vergeet ook echt niet te annuleren als je niet kunt zodat je plekje weer vrij komt voor iemand anders. 
  • Neem een eigen mat of handdoek mee en vergeet je zonnebrand niet.
  • Draag laagjes kleding. Het is nog best fris op het strand in de ochtend. 
  • Houd ook op het strand 1,5 meter afstand tot elkaar, nies of hoest in je elleboog en blijf thuis als je symptomen hebt (regels RIVM zijn ook buiten van toepassing). 
De lessen gaan buiten door als het droog is en er niet teveel wind staat. We zullen het uiterlijk de dag van te voren laten weten als de les buiten niet doorgaat. In dat geval kun je de les gewoon droog en warm vanuit je eigen huis online volgen. 

Locatie: strandafslag 12 (bij La Cantina voor op het strand, je vindt ons bij de Helder Yoga beach vlag)

Tot in de buitenlucht!

Helder Yoga cadeaubonnen


Weet je het even niet meer! Er zijn zoveel gelegenheden waarbij je je liefste wilt verwennen maar het ontbreekt je aan ideeën. Waarom geef je dan niet yoga cadeau?

Bij Helder Yoga kun je cadeaubonnen kopen. Je kunt de waarde helemaal zelf bepalen. Geef bijvoorbeeld een proefmaand of een losse les (of twee ;-)) cadeau.

De bonnen zijn te koop in de studio. De studio is geopend rondom de lestijden dus je kunt op het lesrooster zien of we er zijn. Uiteraard mag je ook bellen of e-mailen om de bon te bestellen, dan leggen we hem klaar en kun je hem komen halen of we sturen hem naar je op.

De bonnen zijn een jaar geldig! Dus tijd genoeg om ze in te wisselen.

Samenwerking met LivePT


Helder Yoga is een samenwerking aangegaan met LivePT. Een supermooie locatie voor professionele personal- en group training. LivePT bevindt zich ongeveer honderd meter van Helder Yoga op de Hellingweg 138.

Yoga en fysieke kracht training is een gouden combinatie voor je gezondheid, zowel fysiek als geestelijk, en daarom zijn we blij dat we Helder Yoga leden een speciaal tarief mogen aanbieden om bij LivePT te trainen. 

Een 10 rittenkaart voor de GroupPT trainingen kost voor Helder Yoga leden slechts 100,- in plaats van de normale prijs van 150,-.

Wil je het eerst een keertje proberen? Dat kan, via deze link kun je je opgeven voor een gratis introductietraining: https://club.fitmanager.com/club/booktrial/882

Wil je meer weten over LivePT, kijk dan op de website www.livept.nl.

Deze aanbieding is alleen geldig in combinatie met een geldig doorlopend maandabonnement of een geldige 10 rittenkaart en is niet geldig in combinatie met een proefabonnement of losse lessen.

Bedrijfsfitness Nederland


Helder Yoga is nu aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel lid te worden van een sportschool of yogastudio!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+ | fotografie door: shot by lola
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »