• -

Strandyoga


Vanaf 18 mei t/m eind september gaan we twee hele fijne dingen combineren, namelijk yoga en strand. Vanaf die datum kun je op zaterdag bij Helder Yoga terecht voor een heerlijke yogales buiten.

Bij mooi weer zal er een extra les op het rooster worden gezet: van 9 uur tot 10 uur - Hatha yoga op het strand.  
Deze les wordt uiterlijk donderdag op het rooster geplaatst. 

De les gaat door wanneer het droog is, minimaal 18 graden en het niet te hard waait.

Als de weercondities het niet toelaten om de les buiten door te laten gaan dan vervalt deze les. 

Locatie: strandafslag 12 (bij La Cantina voor op het strand, je vindt ons bij de Helder Yoga beach vlag)

Yoga op het strand doen we niet op yogamatten maar op een handdoek of kleed. Neem daarom een grote handdoek of kleed mee. Draag kleding in laagjes zodat je je gemakkelijk kunt aanpassen aan de temperatuur op het strand en je niet teveel afkoelt tijdens de eindontspanning. Zorg daarnaast voor een flesje water en uiteraard zonnebrand zodat je niet verbrand tijdens de les.

Je kunt met je normale abonnement of rittenkaart reserveren voor de les. Heb je geen abonnement dan kun je een losse les (14,-) afrekenen via de website. Of aanwaaien op het strand en contact (gepast) betalen.

Tot in de buitenlucht!

Helder Yoga cadeaubonnen


Weet je het even niet meer! Er zijn zoveel gelegenheden waarbij je je liefste wilt verwennen maar het ontbreekt je aan ideeën. Waarom geef je dan niet yoga cadeau?

Bij Helder Yoga kun je cadeaubonnen kopen. Je kunt de waarde helemaal zelf bepalen. Geef bijvoorbeeld een proefmaand of een losse les (of twee ;-)) cadeau.

De bonnen zijn te koop in de studio. De studio is geopend rondom de lestijden dus je kunt op het lesrooster zien of we er zijn. Uiteraard mag je ook bellen of e-mailen om de bon te bestellen, dan leggen we hem klaar en kun je hem komen halen of we sturen hem naar je op.

De bonnen zijn een jaar geldig! Dus tijd genoeg om ze in te wisselen.

Samenwerking met LivePT


Helder Yoga is een samenwerking aangegaan met LivePT. Een supermooie locatie voor professionele personal- en group training. LivePT bevindt zich ongeveer honderd meter van Helder Yoga op de Hellingweg 138.

Yoga en fysieke kracht training is een gouden combinatie voor je gezondheid, zowel fysiek als geestelijk, en daarom zijn we blij dat we Helder Yoga leden een speciaal tarief mogen aanbieden om bij LivePT te trainen. 

Een 10 rittenkaart voor de GroupPT trainingen kost voor Helder Yoga leden slechts 100,- in plaats van de normale prijs van 150,-.

Wil je het eerst een keertje proberen? Dat kan, via deze link kun je je opgeven voor een gratis introductietraining: https://club.fitmanager.com/club/booktrial/882

Wil je meer weten over LivePT, kijk dan op de website www.livept.nl.

Deze aanbieding is alleen geldig in combinatie met een geldig doorlopend maandabonnement of een geldige 10 rittenkaart en is niet geldig in combinatie met een proefabonnement of losse lessen.

Bedrijfsfitness Nederland


Helder Yoga is nu aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel lid te worden van een sportschool of yogastudio!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »